Esteu aquí

L'equip

Som quatre dones amants de la intensitat, apassionades amb allò que ens mou, amb empenta i ganes d’innovar, versàtils i amb capacitat d’aprenentatge. Tenim la voluntat ferma de ser i actuar amb coherència; i de vegades som fortes, i de vegades vulnerables.

 • Eugènia

  Visc i entenc Matriu com un regal preciós amb persones precioses i aliances potents, un pou infinit d'aprenentatges, i un repte personal i polític: un lloc per explorar i dur a la pràctica maneres de cuidar i d’organitzar-nos per viure millor.

 • Anna

  Matriu representa per a mi un espai des d’on desplegar les meves capacitats i potencialitats amb coherència amb allò que m’apassiona i em compromet: construir col·lectivament formes de vida dignes per a totes.

 • Júlia

  He passat per espais feministes, d’educació popular, de solidaritat internacional, de cultura popular i en defensa del territori. Crec en la necessitat d’organitzar-nos des de les arrels i construir-nos col·lectivament. A Matriu busco seguir construint i deconstruint aquestes arrels d’allò comú.

 • Clàudia

  Matriu per mi és un somni, un compromís i un repte:  transformar la realitat a través de co-realitzar projectes que m’il·lusionin, que tinguin coherència i sentit entre ells i en la meva vida.