Esteu aquí

Júlia Granell Barberà

Júlia

Soc diplomada en Educació Primària (URV, 2010), postgraduada en Cultura de Pau (UB, 2011) i en Filosofia Política, Ciutadania i Drets Humans (UB, 2013). També vaig fer un màster en Didàctica de les Ciències Socials, la Història, la Geografia i l’Art (UAB, 2011). M’he format en feminismes, educació transformadora i popular, violències estructurals, transformació de conflictes, drets humans, construcció de pau, pedagogia lliure, economia feminista, cooperació i educació pel desenvolupament, assemblearisme, metodologies participatives, facilitació de grups i treball de processos.

El lloc on m’he format més ha estat ha estat en els espais on he participat. Estic convençuda que per canviar les nostres realitats cal organitzar-nos des de les arrels i construir-nos col·lectivament. Per això, he format part de col·lectius feministes, de cultura popular, de solidaritat internacional i de defensa del territori.

La meva trajectòria de treball remunerat ha ant lligada al món de l’educació i la participació. Vaig començar com a monitora de lleure i educadora, passant per una escola d’adults i vaig estar facilitant tallers de català i alfabetització per a dones migrades i dones grans. Després vaig fer un passeig en el món de l’educació lliure i també vaig realitzar tallers d’educació per la pau. Actualment estic treballant com a tècnica de projectes, voluntariat internacional, participació i educació per la pau i el desenvolupament al Servei Civil Internacional de Catalunya, organització per a la construcció de pau i la justícia global.