Esteu aquí

Appodera't

Appodera’t és una eina 2.0 que hem desenvolupat des de Matriu i amb la col·laboració de l’Associació Hèlia i la Plataforma Unitària Contra les Violències de Gènere; i que te per objectiu sensibilitzar, prevenir, detectar i atendre les violències masclistes heteropatriarcals; i promoure les relacions respectuoses a l’entorn 2.0, a la ciutat de Barcelona.

Per portar a terme aquest propòsit, la webapp ofereix diferents funcions i espais, en un espai de seguretat amb informació rigorosa. Paral·lelament, Appodera’t busca també, visibilitzar i reforçar la xarxa d’entitats, serveis de la ciutat i col·lectives feministes, que treballen per fer front a les violències de gènere. En aquest sentit, la webapp també compte amb un directori d’entitats i col·lectives, un banc de llavors feministes (recursos compartits), i una agenda d’activitats.

Finalment, us animem activament a seguir la campanya a les nostres xarxes socials (si encara no ho heu fet) i participar en la difusió d’ Appodera’t, a través del #Appoderat a twitter i facebook.

Puja a Appodera’t!

Segueix-nos a la nostra pàgina de facebook i twitter o a l'espai web!