Esteu aquí

Avís legal

CONDICIONS D'ÚS:

 

La present WEB conté les principals condicions generals que regeix l'accés i l'ús, així com la privacitat dels usuaris en el lloc i servei online de ASSOCIACIÓ COL·LECTIVA MATRIU. ASSOCIACIÓ COL·LECTIVA MATRIU inscrita en el Registre d’Associacions de Barcelona amb data 10 de Juliol de 2015, Número d’inscripció 56638I, CIF G66601972. Domicili social: Av Gaudí 32 5è 1a (C.P. 08025 Barcelona).

L'ús del lloc web o servei on-line respectiu implica l'expressa i plena acceptació d'aquestes condicions generals en la versió publicada en el moment en què l'usuari accedeixi al mateix. Al seu torn, l'usuari d'aquest lloc web ha de fer un ús adequat dels continguts publicats i dels serveis d'informació i comunicació prestats, i, en qualsevol cas, respondrà de la veracitat de les dades personals que pugui aportar a la seva utilització i podrà reproduir literalment els continguts propis publicats, sempre que se citi com a font el domini.

L'entitat titular d'aquest lloc web informa que les dades facilitades a través dels diferents mecanismes de comunicació habilitats seran tractades d'acord amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, el seu Reglament de desenvolupament (RD 1720 / 2007) i la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic; tenint el dret d'accés al fitxer, rectificació, cancel·lació o oposició de les seves dades, i pot exercir aquests drets enviant per escrit una sol·licitud a:

Associació Col·lectiva Matriu

Av Gaudí 32 5è 1a (C.P. 08025 Barcelona).

En marcar la casella "He llegit i accepto la Política de Privadesa, Avís Legal i Política de Cookies" l'usuari declara haver llegit els textos legals i estar d'acord amb el seu contingut.

 

1. CONCEPTE D'USUARI

La utilització de la web atribueix la condició d'Usuari, i implica l'acceptació plena i sense reserves de totes i cadascuna de les disposicions incloses en aquest Avís Legal i Política de privacitat en la versió publicada per ASSOCIACIÓ COL·LECTIVA MATRIU, en el mateix moment en que l'Usuari accedeixi a la web. En conseqüència, l'Usuari ha de llegir atentament aquest Avís Legal i les Polítiques de Privadesa en cadascuna de les ocasions en què es proposi utilitzar la Web, ja que pot tenir modificacions.

L'usuari es compromet a fer un ús adequat dels continguts i serveis que ASSOCIACIÓ COL·LECTIVA MATRIU ofereix a través del seu Site i entre d'altres s'obliga a no emprar-los per incórrer en activitats il·lícites, il·legals o contràries a la bona fe ia l'ordre públic.

 

2. INFORMACIÓ SOBRE ELS LINKS

ASSOCIACIÓ COL·LECTIVA MATRIU, no es fa responsable de les webs no pròpies a les quals es pugui accedir mitjançant vincles "links" o de qualsevol contingut posat a disposició per terceres persones. Qualsevol ús d'un vincle o accés a una web no pròpia es fa per voluntat i risc exclusiu de l'usuari i ASSOCIACIÓ COL·LECTIVA MATRIU, no recomana ni garanteix cap informació obtinguda a través d'un vincle aliè a la web de ASSOCIACIÓ COL·LECTIVA MATRIU, ni es responsabilitza de cap pèrdua, reclamació o perjudici derivada de l'ús o mal ús d'un vincle, o de la informació obtinguda a través d'ell, incloent d'altres vincles o webs, de la interrupció en el servei o en l'accés, o de l'intent d'usar o no usar malament un vincle, tant en connectar-se a la web de ASSOCIACIÓ COL·LECTIVA MATRIU, com a l'accedir a la informació d'altres webs des de la web de ASSOCIACIÓ COL·LECTIVA MATRIU.

 

3. VINCLES O ENLLAÇOS DES D'ALTRES WEBS EXTERNES

Es prohibeix expressament establir el vincle des de pàgines que continguin manifestacions o propaganda de caràcter racista, xenòfob, pornogràfic, d'apologia del terrorisme, en contra dels Drets Humans o qualsevol altre de caràcter il·lícit o contrari a la moral i l'ordre públic. En cap cas es podrà donar a entendre, ni declarar que, ASSOCIACIÓ COL·LECTIVA MATRIU, intervé, avala, promociona, participa o ha supervisat en cap forma els continguts de la pàgina on figuri l'enllaç, ni tan sols que consenti la seva incursió, excepte autorització expressa; pel que no assumeix cap responsabilitat pel contingut, informacions o serveis que poguessin aparèixer en aquests llocs, que en cap cas impliquen cap relació entre ASSOCIACIÓ COL·LECTIVA MATRIU i les persones o entitats titulars de tals continguts o titulars dels llocs on es trobin.