Esteu aquí

Anna Sánchez Andreo

Anna

Sóc llicenciada en Filosofia (UAB, 2010) i postgraduada en Cultura de Pau (UAB, 2011). En els darrers anys, m’he format en tècniques de Teatre de les Oprimides, Metodologies Participatives i Facilitació de Grups. Actualment estic estudiant Psicologia Orientada a Processos a l’Institut de Treball de Processos de Barcelona. En l’àmbit professional, he treballat en el camp de l’Educació per la Pau i el Conflicte a la Universitat Internacional de la Pau, on he desenvolupat tasques de coordinació i educació en el projecte Teixint Xarxes, d’Educació per la pau i la solidaritat.

Anteriorment, vaig treballar al Centre J.M. Delàs d’Estudis per la Pau realitzant tasques de suport a la investigació per la pau amb fins antimilitaristes. El meu pas, tant professional com d’activista, en el moviment per la pau a Catalunya ha motivat el meu interès per la facilitació i la transformació de conflictes grupals, i ha conformat el meu compromís en la construcció de formes d’organització i relacions justes i radicalment democràtiques.

En aquests moments, Matriu representa per a mi un espai des d’on desplegar les meves capacitats i potencialitats amb coherència amb allò que m’apassiona i em compromet: construir col·lectivament formes de vida dignes per a totes.