Esteu aquí

Clàudia Torremadé Martínez

Clàudia

Vaig estudiar Humanitats (UAB 2009). Gràcies al postgrau de Cultura de Pau (UAB 2010), al màster de Mediació Comunitària (UAB 2012) i a través del Grup d’Educació per la Pau, he realitzat formacions i tallers en educació per la pau, provenció, resolució positiva del conflicte i assemblearisme.

L’activisme feminista em va portar a treballar com a formadora en socialització de gènere, comprensió de la problemàtica de la violència masclista, mites de l’amor romàntic. A El Safareig (2010-2014) vaig alternar la formació amb la coordinació de l’Àrea de Prevenció, i he exercit de Consultora en el servei d’Atenció a dones.

Respecte a la facilitació de grups, la pròpia experiència dins de l’activisme m’ha motivat a formar-me en aquest camp, del qual destaco el curs de Facilitació de Grups de Filalagulla (2015).

Des del 2013, sóc mare,i això ha significat per mi un munt d’aprenentatges en eficiència, organització, priorització de tasques, responsabilitat, empatia i cura.

Actualment intento aprofundir en l’autonomia i el suport mutu com a estratègies de creixement personal, de transformació social i de compromís polític. Una iniciativa en què participo que ho exemplifica és Follets del Bosc, una escola al bosc de pedagogia lliure i amb perspectiva comunitària.