Esteu aquí

Eugènia Boada Massó

Eugènia

Vaig estudiar humanitats (UPF, 2007), un postgrau en cultura de pau (UAB, 2008), i un màster en educació per a la ciutadania i en valors (UB, 2013). He seguit aprenent a través de formacions diverses, entre d'altres, relacionades amb la transformació de conflictes, les violències estructurals, els feminismes i l’autocura dels col·lectius, l’assamblearisme, les metodologies participatives i la facilitació de grups. Avui dia, em submergeixo en els estudis de treball de processos.

L'escoltisme ha estat, per a mi, una escola de vida, juntament amb formar part del Grup d’Educació per la Pau, passar per espais feministes, d'ecologisme profund i d'educació per al desenvolupament i els drets humans. Amb passió, de manera remunerada i no remunerada, he teixit la meva trajectòria al voltant del treball amb grups, l'educació, l'assamblearisme, i la co-creació de comunitats diverses.

Visc i entenc Matriu com un regal preciós amb persones precioses i aliances potents, un pou infinit d'aprenentatges, i un repte personal i polític: un lloc per explorar i dur a la pràctica maneres de cuidar i d’organitzar-nos per viure millor.