Esteu aquí

Qui som

Matriu som un laboratori de democràcia viva, i oferim formacions, acompanyament, recerca i creació de materials, amb la finalitat d'afavorir que persones i grups esdevinguin agents actius en la construcció de relacions i formes d’organització conscients i respectuoses.

  • La mirada dels feminismes ens dóna eines per abordar la complexitat de cada una de les relacions i els grups, en què sovint actuen eixos diversos de desigualtat i opressió. Ens situa davant del repte d’atendre amb cura, a més, les dimensions múltiples de les relacions: emocions, experiències, somnis, posicionaments, coneixements, creences.

  • Enfoquem l’apoderament de grups i de persones a través de generar processos de presa de consciència de la diversitat existent i de la distribució de poder que hi opera, com també de transformar els conflictes i establir mecanismes de diàleg i comunicació útils.

  • Apostem per la cerca de nous imaginaris polítics, noves formes d’organitzar-nos, a través de concretar col·lectivament com podem funcionar perquè les vides que vivim siguin dignes i sostenibles.