Esteu aquí

Espai singular

Espai d’escolta individual per a dones.

 

Què aprendrem

Espai d’escolta obert a les necessitats, interessos i desitjos de les dones que hi participin. Poden ser sessions complementàries al treball dels grups d’apoderament.

Què farem

Des de la cura, la seguretat i la confidencialitat abordem temes que preocupen, prenent consciència dels malestars, identificant la dimensió estructural de les experiències viscudes, i guanyant poder personal.

Metodologia

Treballem des d’una mirada i metodologia feminista, partint d’escoltar i donar valor a les experiències de les dones. Segures que en la pròpia experiència, corporal i concreta, hi ha la informació necessària per desenvolupar el nostre poderío i generar respostes als malestars que ens travessen. L’espai d’escolta és un espai de seguretat i confidencialitat, on es fa una primera acollida i contenció emocional, i es valora si és necessària la derivació a un servei extern més adequat. Ens adaptem a les necessitats de les participants. Recomanem fer 3 sessions d’1 hora cada una.

Projectes relacionats

  • Taller de sensibilització per contribuir a prendre consciència de com operen les violències masclistes en el medi digital

  • Grups d'apoderament de dones lbtiq+ i cis