Esteu aquí

Transparència

Matriu som un associació sense ànim de lucre. El nostre compromís és treballar per la demoràcia profunda i el canvi de les estructures des d’una perspectiva feminista i sòcioafectiva què garanteixi l’acollida de la diversitat i l’apoderament.

Creiem que allò personal és polític i que, per tant, el nostre funcionament intern és una manera d’entendre i construir el món. Apostem per la transparència i la democràcia interna dins de la nostra col·lectiva. El paradigma de l’economia feminista és central en la nostra manera de pensar, per això, hem creat una organització i funcionament intern que posi al centre les nostres vides i les de les nostres comunitats i faciliti un exemple de ressolució del conflicte entre el capital i la vida.

No ens entenem sense treballar en xarxa, per això estem presents en diversos espais com:  

Apostem, sempre que podem, per col·laborar amb altres projecte de l’economia social i solidària, tant a l’hora de treballar conjuntament, com a l’hora d’escollir proveïdors.  

Hem treballat i treballem per públics diversos: administracions públiques, empreses, fundacions, cooperatives, i també organitzacions del comú com moviments socials, associacions, comunitats intencionals, col·lectius per l’autonomia, i xarxes d’economies socials, solidàries i feministes. Si vols veure amb qui hem treballat, clica aquí.